Tochitura, moldoveneasca, de porc

22.01.2019

Complexitate: redusa

Timp preparare: cca 60 min.

Ingrediente:

Pulpa porc: 300 gr.

Fleica porc: 300 gr.

Piept porc 300 gr.

Carnati subtiri, proaspeti, de porc: 300 gr.

Carnati, afumati, de porc: 200 gr.

Untura porc: 1 lingura

Apa: 400- 500 ml

Usturoi granulat: 1 lingurita

Maghiran: 1 lingurita (optional)

Cimbru: 1 lingurita (optional)

Sare, piper dupa gust.

Mod de prepapare:

Taiati pulpa, fleica si pieptul de porc in cubulete potrivite ca marime.

Taiati carnatii proaspeti in bucati de cca. 2 cm.

Taiati carnatii afumati felii.

Intr=o cratita puneti untura si adaugati carnatii proaspeti. Prajiti carnatii pana se rumenesc pe toate partile. 

Adaugati bucatile de carne si prajiti pana cand carnea isi schimba culoarea si incepe sa se rumeneasca.

Aduagati feliile de carnati, afumati, si prajiti inca putin amestecand usor.

Adugati apa si condimentele, acoperiti cu un capac si fierbeti, la foc mic, pana cand carnea este fiarta si apa scade pana la nivelul dorit de sos.

Se serveste cu mamaliga, branza de burduf si castraveti murati.

Daca doriti puteti adauga, in farfurie, un ou prajit.

Pofta buna!

Creați un site gratuit! Acest site a fost realizat cu Webnode. Creați-vă propriul site gratuit chiar azi! Începeți