Rulouri cu iaurt , sunca si cascaval

29.04.2017

Complexitate : redusa

Timp preparare : 50 min

Delicioase ... calde sau reci .... 

Ingrediente : 

Iaurt ( cel putin 10 % grasime ) - 450 gr.

Aluat foetaj - 450 gr.

Felii sunca afumata , crud-uscata - 300 gr.

Cascaval feliat- 300 gr.

Ou - 1 buc

Frunze de ceapa verde - 1 leg.

Usturoi - 1 catel

Marar verde - 1 leg.

Sare


Mod preparare : 

Iaurtul se amesteca cu usturoiul pisat si mararul tocat marunt .

Se condimenteaza cu putina sare . 

Frunzele de ceapa verde se toaca marunt .

Se intinde foaia de aluat . Se unge cu iaurt , se aseaza un strat de felii de cascaval ,  un strat de felii de sunca si un strat de ceapa verde . Se ruleaza iar capatul foii se unge cu ou batut pentru a se lipi . 

Se unge deasupra cu ou batut .

Se incalzeste cuptorul  20 min. la foc maxim .

Se coc rulourile , la foc mediu ,, pana se rumenesc .

Pofta buna !


Creați un site gratuit! Acest site a fost realizat cu Webnode. Creați-vă propriul site gratuit chiar azi! Începeți