Rizzoto, cu ciuperci si pulpe de pui

24.04.2018

Complexitate: redusa

Timp preparare: 60 min.

Ingrediente (4 portii):


Pulpe de pui intregi: 4 buc.

Ulei: 2 linguri

Orez cu bob lung: 200 gr.

CIuperci champignon: 4-5 buc. medii

Ceapa: 1 buc. medie

Usturoi: 4-5 catei

Ardei gras verde: 1 buc

Ardei Kappia rosu: 1 buc.

Rosii: 1 buc

Mazare boabe: 100 gr.

Supa de pui: 400 ml. (se poate utiliza si apa)

Sare, piper,boia de ardei iute, curry

Mod de preparare:

Turnati uleiul in oala de gatit.

Condimentati pulpele, de pui, cu sare, piper, boia de ardei dupa gust.

Setati programul "FRY" (prajire), pentru 10 minute si adaugati pulpele de pui. Prajiti-le, pe ambele parti, pana incep sa se rumeneasca.

Adaugati 2 linguri de supa (sau apa), setati programul "STEW" (Inabusire) pentru 20 de minute. Inchideti capacul si apasati "START". La incheierea programului setati programul "BAKE" (coacere), pentru 10 minute, la temperatura de 150 grade.Dupa terminarea programului scoateti pulpele din oala de gatire.

Setati programul "FRY" (prajire). pentru 10 minute, si adaugati ceapa tocata. Prajiti, pana incepe sa devina transparenta, apoi adaugati usturoiul tocat. Dupa 1 minut adaugati ardeii, tocati, mazarea, ciupercile taiate felii si rosia taiata cubulete. Amestecati din cand in cand.

La finalul programului,adaugati orezul si supa de pui (sau apa), condimentati cu sare, piper, curry (dupa gust), amestecati usor si inchideti capacul.

Setati programul "RIZZOTO" si apasati butonul "START".

Cu 5 minute inainte de finalul programului asezati pulpele de pui peste orez.

Pofta buna!


Creați un site gratuit! Acest site a fost realizat cu Webnode. Creați-vă propriul site gratuit chiar azi! Începeți