Risotto cu ciuperci si piept de pui
Complexitate: redusa
Timp preparare: 60 min.

Ingrediente:
2-3 linguri ulei de masline
1 ceapa,alba, medie
1 ceapa, rosie, medie
1/2 ardei verde, 1/2 ardei rosu, 1/2 ardei galben
200- 300 gr. ciuperci
500 gr. piept de pui
300 gr. orez cu bob lung
500 ml. supa de pui sau legume
50 gr. unt 82%
sare, piper, patrunjel verde
Mod de preparare:
Puneti, in oala de gatit, uleiul de masline si selectati programul FRY.
Adaugati cepele, tocate, si prajiti pana devine translucida. Adaugati ardeii, tocati in marimea dorita, si continuati prajirea pana se inmoaie. Taiati ciupercile, feliute, si pieptul de pui in cuburi de marime potrivita. Adaugati in oala de gatit si prajiti pana cand carnea de pui isi schimba culoarea. Opriti aparatul.
Selectati programul "RISOTTO", adaugati orezul si supa. Condimentati cu sare si piper, dupa gust.Amestecati usor, inchideti capacul si apasati "START". Amestecati din cand in cand,
Programul este presetat la 40 minute. Cu 10 minute inainte de final adaugati untul si patrunjelul tocat.
Pofta buna!