Pulpa de pui marinata, in iaurt, la gratar

31.05.2020

Complexitate: redusa

Timp pregatire si preparare: 24 ore

Ingrediente (4 portii):

Pulpe, intregi, de pui: 4 buc

Iaurt: 250 grame

Mustar: 1 lingurita

Miere de albine: 2 lingurite

Usturoi: 4-5 catei

Rozmarin ( proaspat sau uscat) 2 lingurite

Sare, piper

Mod de preparare: 

Amestecati, intr-un vas, iaurtul, usturoiul pisat, mustarul, mierea si rozmarinul tocat.

Puneti pulpele de pui intr-un vas sau intr-o punga care se poate inchide si turnati iaurtul peste ele. Amestecati bine pulpele astfel incat sa se acopere cu iaurt si lasati la marinat pana doua zi.

Inainte de prajire, scoateti pulpele de pui din iaurt, stergeti-le bine cu o pensula pentru a indeparta marinada, condimentati-le cu sare si piper, dupa gust,  si asezati-le pe gratarul incins. Prajiti-le pana se patrund si se rumenesc.

Se pot praji si intr-o tigaie grill sau pe un grill electric.

Se pot servi alaturi de o salata verde, cu varza, morcovi, rosii, seminte de susan, crutoane de paine prajita.

Pofta buna!

Creați un site gratuit! Acest site a fost realizat cu Webnode. Creați-vă propriul site gratuit chiar azi! Începeți