Pulpa de pui marinata, in iaurt, la gratar
Complexitate: redusa
Timp pregatire si preparare: 24 ore

Ingrediente (4 portii):
Pulpe, intregi, de pui: 4 buc
Iaurt: 250 grame
Mustar: 1 lingurita
Miere de albine: 2 lingurite
Usturoi: 4-5 catei
Rozmarin ( proaspat sau uscat) 2 lingurite
Sare, piper
Mod de preparare:
Amestecati, intr-un vas, iaurtul, usturoiul pisat, mustarul, mierea si rozmarinul tocat.
Puneti pulpele de pui intr-un vas sau intr-o punga care se poate inchide si turnati iaurtul peste ele. Amestecati bine pulpele astfel incat sa se acopere cu iaurt si lasati la marinat pana doua zi.
Inainte de prajire, scoateti pulpele de pui din iaurt, stergeti-le bine cu o pensula pentru a indeparta marinada, condimentati-le cu sare si piper, dupa gust, si asezati-le pe gratarul incins. Prajiti-le pana se patrund si se rumenesc.
Se pot praji si intr-o tigaie grill sau pe un grill electric.
Se pot servi alaturi de o salata verde, cu varza, morcovi, rosii, seminte de susan, crutoane de paine prajita.
Pofta buna!