Piept de pui cu mozzarela , rosii si ciuperci

31.05.2017

Ingrediente ( 1 portie )

Piept de pui - 1 buc 200-300 gr.

Ciuperci - 4-5 buc mari

Unt - 50 gr.

Mozzarela - 50 gr.

Patrunjel verde , ierburi aromate ( dupa gust ) , sare , piper

Mod de preparare : 

Ciupercile se curata si se spala fara a li se desprinde coditele . Se taie felii si se condimenteaza cu sare si piper , dupa gust .

Se prajesc pe plita , incinsa , fara ulei sau alte grasimi .

Pieptul de pui se spala si se condimenteaza cu sare si piper ( dupa gust ) si se da prin ierburi aromate pana se formeaza o crusta din acestea .

Se topeste untul , intr-o tigaie , si se prajeste pieptul de pui , la foc mic ,  pe ambele parti pana se patrunde bine .

Se introduce pieptul de pui in cuptorul incalzit , la temperatura maxima , si se lasa pana se rumeneste frumos . 

Se imbraca pieptul de pui in felii de mozzarela si se mai lasa in cuptor pana cand branza incepe sa se topeasca . 

Se serveste cu felii de rosii , asezate deasupra , si patrunjel verde tocat . 

Pofta buna !



Creați un site gratuit! Acest site a fost realizat cu Webnode. Creați-vă propriul site gratuit chiar azi! Începeți