Piept de pui cu mozzarela , rosii si ciuperci
Ingrediente ( 1 portie )
Piept de pui - 1 buc 200-300 gr.
Ciuperci - 4-5 buc mari
Unt - 50 gr.
Mozzarela - 50 gr.
Patrunjel verde , ierburi aromate ( dupa gust ) , sare , piper
Mod de preparare :
Ciupercile se curata si se spala fara a li se desprinde coditele . Se taie felii si se condimenteaza cu sare si piper , dupa gust .
Se prajesc pe plita , incinsa , fara ulei sau alte grasimi .
Pieptul de pui se spala si se condimenteaza cu sare si piper ( dupa gust ) si se da prin ierburi aromate pana se formeaza o crusta din acestea .
Se topeste untul , intr-o tigaie , si se prajeste pieptul de pui , la foc mic , pe ambele parti pana se patrunde bine .
Se introduce pieptul de pui in cuptorul incalzit , la temperatura maxima , si se lasa pana se rumeneste frumos .
Se imbraca pieptul de pui in felii de mozzarela si se mai lasa in cuptor pana cand branza incepe sa se topeasca .
Se serveste cu felii de rosii , asezate deasupra , si patrunjel verde tocat .
Pofta buna !