Piept, de porc, cu varza

08.06.2018

Complexitate: redusa

Timp preparare: 160 min

Ingrediente (4 portii) :

Piept de porc: 1 kg

Varza: 1,5 kg

Ulei de masline: 2 lingurite

Ceapa: 1  mare

Ardei iute: 1 buc

Rosii tocate: 400 gr

Apa: 300 ml

Smantana (pentru servit)

Cimbru, marar, sare, piper

Mod de prepapare:

Tocati, marunt, ceapa. Taiati ardeiul iute rondele.

Turnati uleiul, in oala de gatit, si setati programul FRY (prajire) pentru 10 minute. Caliti ceapa si ardeiul iute.

Tocati varza si taiati pieptul de porc in bucati de marimea dorita.

Setati programul STEW (inabusire) pentru 90 minute.

Puneti varza, tocata, in oala de gatit. Asezati, deasupra, bucatile de piept de porc. Puneti rosiile tocate, cimbrul, mararul, sare si piper (dupa gust). Adaugati apa.

Inchideti capacul si apasati butonul START.

Dupa terminarea programului setati programul BAKE (coacere), pentru 45 de minute, la temperatura de 80 grade.

Dupa terminarea programului deschideti capacul si amestecati usor.

Se serveste cu smantana.

Pofta buna!


Creați un site gratuit! Acest site a fost realizat cu Webnode. Creați-vă propriul site gratuit chiar azi! Începeți
Folosim cookie-uri pentru a permite funcționarea corectă și sigură a site-urilor noastre și pentru a vă oferi cea mai bună experiență de utilizare.

Setări avansate

Puteți personaliza preferințele cookie aici. Activați sau dezactivați următoarele categorii și salvați-vă selecția.