Oua umplute cu branza de capra si ceapa verde
Complexitate: redusa
Timp preparare: 30 min
Ingrediente (pentru 6 portii):
Oua- 6 buc.
Branza de capra- 150 gr.
Crema de branza- 100 gr.
Ceapa verde- 3 fire
Sare, piper, seminte de chimen
Mod de preparare:
Se fierb ouale, se curata, se taie in jumatate si se scoate galbenusul.
Galbenusul se zdrobeste, bine, cu o furculita.
Se adauga branza de capra, crema de branza si ceapa verde, tocata marunt. Se condimenteaza cu sare, piper si seminte de chimen dupa gust.
Se omogenizeaza pasta si se umplu jumatatile de ou cu ea.
Se servesc ornate cu maioneza (daca doriti) si frunze de ceapa verde, tocate.
Pasta ramasa se poate folosi pentru tartine, la micul dejun, sau se poate pastra in congelator pentru preparate viitoare.
Pofta buna! :)