Oua umplute cu branza de capra si ceapa verde

14.04.2018

Complexitate: redusa

Timp preparare: 30 min

Ingrediente (pentru 6 portii):

Oua- 6 buc.

Branza de capra- 150 gr.

Crema de branza- 100 gr.

Ceapa verde- 3 fire 

Sare, piper, seminte de chimen

Mod de preparare:

Se fierb ouale, se curata, se taie in jumatate si se scoate galbenusul.

Galbenusul se zdrobeste, bine, cu o furculita.

Se adauga branza de capra, crema de branza si ceapa verde, tocata marunt. Se condimenteaza cu sare, piper si seminte de chimen dupa gust.

Se omogenizeaza pasta si se umplu jumatatile de ou cu ea.

Se servesc ornate cu maioneza (daca doriti) si frunze de ceapa verde, tocate.

Pasta ramasa se poate folosi pentru tartine, la micul dejun, sau se poate pastra in congelator pentru preparate viitoare.

Pofta buna! :)

Creați un site gratuit! Acest site a fost realizat cu Webnode. Creați-vă propriul site gratuit chiar azi! Începeți