Linguine carbonara

25.04.2018

Complexitate: redusa

Timp preparare: 40 min.

Ingrediente (4 portii);

1 lingurita ulei 

1 ceapa medie

1 capatana usturoi

200 gr. Linguine (sau spaghetti)

200 gr. prosciuto crudo sau sunca afumata

200 gr. smantana

200 gr. mozzarela rasa

3 galbenusuri

550 ml. apa

Sare, piper


Mod de prepapare:

Puneti 1 lingurita de ulei in oala de prepapare si selectati programul "FRY" (prajire) pentru 10 min.

Adaugati ceapa si usturoiul, tocate, si prajiti timp de 5 min., cu capacul inchis, amestecand din cand in cand. Adaugati sunca taiata in forma dorita si continuati prajirea, pana la terminarea programului, amestecand din cand in cand.

Rupeti pastele in doua si asezati-le in oala de preparare. Turnati apa si condimentati, cu sare si piper, dupa gust.Inchideti capacul si selectati programul "STEW" (inabusire) pentru 20 min. Apasati "START".

La jumatatea timpului deschideti capacul si amestecati usor.

Pentru sos, amestecati smantana cu cele 3 galbenusuri si mozarella rasa. 

La terminarea programului STEW, anterior, deschideti capacul, turnati amestecul peste paste si amestecati usor. Inchideti capacul, selectati programul "FRY" (prajire) pentru 7 min. si apasati "START". Amestecati din cand in cand.

La terminarea programului aparatul va intra, automat, in modul de "pastrare la cald" pentru 12 ore.

Pofta buna! 

Creați un site gratuit! Acest site a fost realizat cu Webnode. Creați-vă propriul site gratuit chiar azi! Începeți