Gulas de manzat, cu cartofi, preparat in multicooker

12.04.2018

Complexitate: redusa

Timp preparare: 4 ore

Ingrediente:

Pulpa de manzat: 1kg

Cartofi: 1kg

Ceapa: 4-5 buc

Usturoi: 4-5 catei

Morcovi: 1 buc mare

Ardei gras verde: 1 buc

Ardei gras rosu: 1 buc

Ardei iute rosu: 1 buc

Rosii pasate: 500 gr

Frunze de dafin: 2-3 buc

Chimin macinat: 1 lingura

Boia de ardei dulce sau iute: 2 linguri

Patrunjel verde: 2 legaturi

Sare, piper boabe

Mod de preparare:

Ceapa se curata, se taie julienne si se aseaza pe fundul oalei de preparare.

Morcovul se curata, se taie rondele si se aseaza in oala de preparare.

Ardeii se taie fasii si se adauga in oala de preparare.

Se adauga, in oala, usturoiul zdrobit.

Ardeiul iute se toaca si se adauga in oala de preparare.

Se adauga rosiile pasate si 2-3 foi de dafin.

Cartofii se taie cuburi, mari, si se aseaza peste legume. Daca folositi cartofi noi puteti sa ii lasati intregi.

Carnea se taie cuburi si se aseaza peste cartofi.

Se adauga chimin (macinat sau seminte), boia de ardei, sare, piper si patrunjel verde.

Se adauga 250 ml. de apa rece, se inchide capacul si se seteaza programul "STEW" pentru 3 ore si jumatate.

La final, se deschide capacul, se amesteca usor si se adauga patrunjel verde tocat.

Pofta buna!

Creați un site gratuit! Acest site a fost realizat cu Webnode. Creați-vă propriul site gratuit chiar azi! Începeți