Ciuperci cu sunca , cascaval si smantana la cuptor
Complexitate : foarte redusa
Timp preparare : 30 min
Ingrediente ( 1 portie )
Ciuperci - 2-3 bucati mari
Usturoi - 2-3 catei
Sunca afumata - 100 gr
Cascaval - 100 gr
Ardei gras - 1 buc
Smantana - 300 gr
Patrunjel verde , sare , piper
Mod de preparare :
Ciupercile se curata si se spala . Piciorusele se toaca marunt .
Se condimenteaza cu sare si piper ( dupa gust )
Se aseaza intr-un vas , termorezistent , sau intr-o tava .
Se pun , in interiorul ciupercilor , usturoiul si piciorusele tocate marunt .
Se umplu cu felii de sunca afumata .
Se aseaza , deasupra , felii de ardei gras .
Se acopera cu felii de cascaval .
Se toarna , deasupra , smantana si se orneaza cu patrunjel , verde , tocat .
Se pune putina apa in vas si se baga in cuptorul , incalzit , pentru 20 minute , la foc maxim .
Pofta buna !
P.S. Sunt foarte bune calde , sau reci ... ;)