Ciuperci cu sunca , cascaval si smantana la cuptor

13.06.2017

Complexitate : foarte redusa

Timp preparare : 30 min

Ingrediente ( 1 portie )

Ciuperci - 2-3 bucati mari

Usturoi - 2-3 catei

Sunca afumata - 100 gr

Cascaval - 100 gr

Ardei gras - 1 buc

Smantana - 300 gr

Patrunjel verde , sare , piper

Mod de preparare : 

Ciupercile se curata si se spala . Piciorusele se toaca marunt .

Se condimenteaza cu sare si piper ( dupa gust ) 

Se aseaza intr-un vas , termorezistent , sau intr-o tava .

Se pun , in interiorul ciupercilor , usturoiul si piciorusele tocate marunt .

Se umplu cu felii de sunca afumata .

Se aseaza , deasupra , felii de ardei gras .

Se acopera cu felii de cascaval .

Se toarna , deasupra , smantana si se orneaza cu patrunjel , verde , tocat .

Se pune putina apa in vas si se baga in cuptorul , incalzit , pentru 20 minute , la foc maxim .

Pofta buna ! 

P.S. Sunt foarte bune calde , sau reci ... ;)

Creați un site gratuit! Acest site a fost realizat cu Webnode. Creați-vă propriul site gratuit chiar azi! Începeți