Burritos cu piept de pui si branza Cheddar
Complexitate: redusa
Timp preparare: 60 min.

Ingrediente (8 buc):
Piept de pui: 300 gr.
Crema de branza cu ardei: 100gr.
Branza Cheddar rasa; 120 gr.
Oregano uscat: 1 lingurita rasa
Sare, piper, chilli: dupa gust
Tortillas: 2 buc
Mod de preparare:
Fierbeti pieptul de pui intr-o cantitate suficienta de apa cu sare.
Cand pieptul de pui este fiert, scoateti-l din vasul in care a fiert, scurgeti bine de apa si desfaceti-l in fasii cu ajutorul unei furculite.
Intr-un castron amestecati pieptul de pui cu crema de branza, branza Cheddar rasa, oregano, sare, piper si chili dupa gust.
Amestecati pana cand obtineti o pasta omogena.
Taiati foile de tortilla in 4 sferturi.
Asezati compozitia cu piept de pui pe latura lunga a foilor si rulati inspre coltul ascutit. Prindeti coltul cu o scobitoare astfel incat ruloul sa nu se desfaca. Aveti grija sa nu puneti compozitie pana pe margini, altfel exista riscul ca branza sa se topeasca si sa se scurga din rulou.
Puneti rulourile intr-o tava, pe hartie de copt, si coaceti 5 minute in cuptorul preincalzit la 180°C- 200°C.
Se servesc calde, sau reci, alaturi de Ketchup picant.
Pofta buna!